Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Расвијетљено разбојништво; осумњичени лишен слободе

Објављено: 11.04.2018. 20:40 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности а у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата, расвијетлили кривично дјело разбојништво и том приликом лишили слободе лице осумњичено да је починило ово кривично дјело.

Наиме, службеници ЦБ Никшић су идентификовали и лишили слободе лице осумњичено да је 10.03.2018. године починило кривично дјело разбојништво у кладионици „Олимп“. Полицијски службеници су, у координацији са државним тужиоцем у Основном државном тужилаштву у Никшићу, предузели низ мјере и радњи на расвијетљавању овог кривичног дјела и дошли до основа сумње да је кривично дјело починио П.Р. (22) из Никшића. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио на начин што је у вечерњим часовима маскиран ушао у просторије кладионице и уз пријетњу ножем од запосленог П.Ђ. отуђио дневни пазар, након чега се удаљио у непознатом правцу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у ОДТ у Никшићу који је наложио да се П.Р. лиши слободе и да му се приведе због постојања осниоавне сумње да је починио кривично дјело разбојништво. Након саслушања, државни тужилац је за ово лице донио рјешење о задржавању у полицијским просторијама до привода надлежном судији за истрагу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?