Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Стипендије универзитета у Катанији

Објављено: 13.04.2018. 18:32 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете
Обавјештавамо заинтересоване кандидате да је Универзитет у Катанији, Италија, расписао конкурс за 40 стипендија намијењених међународним студентима, за академску 2018/2019. годину, од којих је 10 намијењено кандидатима из Албаније, Босне и Херцеговине, Косова, Македоније и Црне Горе који желе да упишу основне, мастер или докторске студије на Универзитету у Катанији.

Апликације се подносе у периоду од 5. априла 2018. године до 30. јуна 2018. године, искључиво кроз онлине апликациони формулар који се налази на интернет адреси: хттп://сервизиwебцеа.уницт.ит/доманда-борса

Кандидати могу поднијети само једну апликацију (на енглеском или италијанском језику), са сљедећом документацијом:

1. Копијом важећег пасоша,
2. Прихватно писмо Универзитета у Катанији,
3. Изјава ЕНИЦ центра о признавању стечене дипломе за наставак одабраних студија (провјерити на интернет адреси: хттп://цис.цимеа.ит/уницт_ен/

Сва документа (уколико нијесу на енглеском или италијанском језику) морају бити пропраћена са преводом судског тумача на енглески или италијански језик.

Кад је једном регистрована, није могуће направити ниједну измјену у подацима који су унијети у апликацију, јер ће вријеме и датум подношења бити видљив.

Апликације које нијесу ваљано попуњене, или непотпуне, са свим траженим документима, неће бити прихваћене.

За све додатне информације и појашњења у вези са стипендијама и начином аплицирања заинтересовани кандидати треба да се обрате администратору овог програма: госпођи Ерики Мањано (Ерица Магнано), на сестат@уницт.ит (Служба за стране студенте).
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?