Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: Пронађено оружије и муниција у илегалном посједу

Објављено: 13.04.2018. 18:31 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бијело Поље су јуче, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, приликом претреса пронашли и одузели оружје и муницију у илегалном посједу.

Наиме, службеници ЦБ Бијело Поље су, 12.04.2018. године око 16,30 часова, поступајући на основу претходно прибављене наредбе судије за истрагу, извршили претрес стана и других просторија које користи М.С. (70) из Бијелог Поља и том приликом пронашли и одузели пушку М48 калибра 7,9мм, 70 комада муниције калибра 7,62мм, пиштољ марке „ЦЗ – ТТ“ М-57 калибра 7,62 мм са оквиром, 17 комада метака калибра 7,62 мм, пет комада метака калибра 9 мм са видно преправљаним зрнима и два комада метака калибра 12 мм (ловачки патрон).

Пронађено и одузето оружје биће упућено у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном Тужилаштву у Бијелом Пољу, који ће се накнадно изјаснити о квалификацији дјела.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?