Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Волков и Лакић у посјети Савезној канцеларији за управљање кадровима ОС СР Њемачке

Објављено: 17.04.2018. 19:55 Аутор: мод
Генерални директор Директората за људске ресурсе Михаило Волков и начелник Дирекције за међународну сарадњу Андреј Лакић посјетили су у Келну Савезну канцеларију за управљање кадровима Оружаних снага СР Њемачке.

Циљ дводневне посјете био је размјена искустава из области људских ресурса, са тежиштем на политику запошљавања и привлачења квалитетног кадра, усавршавање, добровољно служење војног рока и остале сегменте битне за развој кадрова у области одбране.
Волков и Лакић разговарали су са директором и потпредсједником Канцеларије, Георгом Штукеом и контраадмиралом Мартином Кребсом.

Волков је упознао домаћине са активностима које Министарство одбране спроводи у области људских ресурса, уз посебан акценат на запошљавање у Војсци, подмлађивање кадра, персоналну подршку запосленима, као и рјешавање стамбених питања.
Он је захвалио њемачком Министарству одбране и Оружаним снагама те земље на подршци Министарству одбране Црне Горе, посебно на плану усавршавања професионалних војних лица.
Саговорници су изразили спремност за наставак сарадње из области људских ресурса у наредном периоду.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?