Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сајам у Подгорици - “Домаћи пољопривредни производи у туристичкој и трговинској понуди Црне Горе”,

Објављено: 18.04.2018. 20:02 Аутор: МПРР

У циљу промоције домаћих производа и бољег пласмана кроз трговинску и туристичку понуду, Министарство пољопривреде и руралног развоја, Главни град Подгорица и Монтенегро бизнис алијанса, а уз подршку Министарства економије и Министарства одрживог развоја и туризма, организују Сајам пољопривреде који ће се одржати, у четвртак, 19. априла, на Тргу независности у Подгорици.

На Сајму који се одржава на тему “Домаћи пољопривредни производи у туристичкој и трговинској понуди Црне Горе”, своје производе представиће око 60 учесника, индивидуалних пољопривредних произвођача, предузећа из сектора прераде и њихових кластера.

У оквиру Сајма пољопривреде одржаће се округли сто на тему: “Могућност развоја пољопривреде кроз сарадњу са туристичким и трговинским сектором”.

Активностима у оквиру сајма присуствоваће представници трговинске и туристичке привреде Црне Горе.

Промоција домаћих пољопривредних производа и интезивирање сарадње пољопривредних произвођача и представника туристичког и трговинског сектора, допринијеће и остваривању циљева Програма “Купујмо домаће” који реализује Влада Црне Горе, у сарадњи са привредницима и највећим трговачким ланцима.

Агенда Сајма:

09,30х – Округли сто (Библиотека “Радосав Љумовић”)

11,00х – Отварање Сајма пољопривреде (Трг независности)

Позивамо представнике медија да испрате обје активности у оквиру сајма.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?