Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Херцег Нови: Расвијетљена тешка крађа; осумњичени лишен слободе

Објављено: 23.04.2018. 23:45 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Херцег Нови су у садејству са службеницима Форензичког центра расвијетлили кривично дјело тешка крађа почињено на штету „Дрвомонт“д.о.о из Херцег Новог. Осумњичени је лишен слободе.

Наиме, службеници ЦБ Херцег Нови су, 19.04.2018.године, лишили слободе С.Б. (42) из Херцег Новог, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа на штету „Дрвомонт“д.о.о. Он је, како се сумња, ово кривично дјело почино на начин што је, 12.03.2018.године, онеспособио видео надзор и електрично напајање у грађевинском стовариштву, а потом употребом подесног средства обио улазна врата. С.Б. је, сумња се, из унутрашњости објекта отуђио метални сеф са новцем у износу од око 5.200 еура. Он се након тога удаљио у непознатом правцу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву који је наложио да се С.Б. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио ово кривично дјело.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?