Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У Подгорици завршен међународни Курс ,,Процес планирања вјежби“

Објављено: 20.04.2018. 15:27 Аутор: ВЦГ

У Подгорици је завршен је међународни Курс ,,Процес планирања вјежби“, који је у периоду од 09 до 20. априла 2018. године реализован у Хотелу ,,Рамада“. Курс је организован у сарадњи са Директоратом за међународну сарадњу и обуку Министарства националне одбране Канаде.

Током десетодневног рада припадници Војске Црне Горе прошли су комплетан циклус планирања вјежби, од организације припремних конференција, до припреме свих потребних докумената за несметану реализацију вјежбе.

Осим припадника Војске Црне Горе, Курс су похађали и представници оружаних снага Босне и Херцеговине,  Грузије,  Литваније, Македоније, Србије и Украјине.

Свечаном затварању Курса, присуствовали су и вршилац дужности начелника Генералштаба, бригадни генерал Илија Даковић и војни аташе Канаде у Црној Гори, пуковник Роланд Лавој, који су полазницима уручили сертификате о завршеном курсу.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?