Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Пронађен и одузет пиштољ и муниција у илегалном посједу

Објављено: 24.04.2018. 18:01 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић су, предузимајући мјере и радње у циљу проналаска ватреног оружја, муниције и експлозивних материја у илегалном посједу, пронашли и одузели пиштољ и муницију.

Наиме, службеници ЦБ Никшић су, 22.04.2018. године, поступајући на основу оперативих сазнања, контролисали пмв марке „Ауди А4“ којим је управљао А.М. (21) из Никшића. Приликом прегледа возила полицијски службеници су у ладици возила пронашли пиштољ „Застава М57“ калибра 7,62 мм ТТ, и два оквира од пиштоља у којима се налазило укупно 14 метака одговарајућег калибра, у илегалном посједу. Даљим прегледом возила иза сједишта пронађена су још 92 комада муниције калибра 7,62 мм, такође у илегалном посједу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Никшићу који је наложио да се предметно оружје и муниција упуте на вјештачење у Форензички центар након чега слиједи процесуирање кривичне пријаве.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?