Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Радионица МЕДИА Програма на Цетињу: Успјешне праксе развоја аудиовизуелних пројеката

Објављено: 25.04.2018. 16:39 Аутор: Министарство културе
Радионица на тему “Успјешне праксе развоја пројекта”, која је дио активности црногорског МЕДИА Деска, биће одржана у четвртак, 26. априла у Министарству културе на Цетињу, са почетком у 12х, а у организацији Деска за Креативну Европу и Филмског центра Црне Горе.

Предавања и презентације на априлској радионици црногорског МЕДИА Деска присутнима ће дати увид у могућности које пружа МЕДИА Програм. Биће ријечи о искуству аудиовизуелног сектора Босне и Херцеговине кроз учешће у овом потпрограму Европске Уније, а фокус ће бити на примјерима успјешних процеса развоја филмских пројеката.

На радионици ће говорити Зоран Галић, координатор Деска за Креативну Европу Босне и Херцеговине, Андријана Стојковић, редитељка, продуценткиња и предавач на Факултету драмских уметности у Београду и Марија Никчевић, координаторка црногорског МЕДИА Деска.

Потпрограм МЕДИА, у којем Црна Гора учествује од 2015. године, намијењен је пружању финансијске подршке развоју, дистрибуцији и промоцији европских филмова, као и аудиовизуелној индустрији.

У наредном периоду биће организован низ радионица и семинара, са циљем информисања и подстицања аудиовизуелног сектора на коришћење могућности које пружа МЕДИА Програм Креативне Европе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?