Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржано 70. засиједање Комитета експерата за јавну администрацију ЕЦОСОЦ-а у Њујорку

Објављено: 25.04.2018. 19:42 Аутор: МЈУ

MJU

Засиједање Комитета експерата за јавну администрацију ЕЦОСОЦ-а одржано је у УН од 23. априла до 27. априла 2018. године у сједишту УН-а у Њујорку.

На засиједању Комитета учествују представници Црне Горе Горан Јоветић, државни секретар Министарства јавне управе и Милица Јанковић, генерална директорица за еУправу и информатичку безбједност.

У фокусу засиједања Комитета експерата за јавну администрацију (ЦЕПА) је дискусија о три најважнија питања из различитих перспектива, спремност институција и политике за имплементацију Агенде 2030, изградња ефикасних, одговорних и инклузивних институција на свим нивоима и подршка реформама.

Извјештај са засиједања Комитета експерата за јавну администарцију обезбиједиће корисне информације ЕЦОСОЦ-у у контексту припрема за засиједање 2019. године. Такође извјештај Комитета експерата даће важне инпуте за Политички форум на виском нивоу за одрживи развој 2018-ХЛПФ.

Детаљније информације о засиједању су доступне на web сајту хттпс://публицадминистратион.ун.орг/ен/ЦЕПА

 
Министарство јавне управе

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?