Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Након пријаве да се чују пуцњи полиција претресом пронашла оружје у илегалном посједу

Објављено: 25.04.2018. 19:45 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић су, предузимајући мјере и радње у циљу проналаска ватреног оружја, муниције и експлозивних материја у илегалном посједу код грађана, као и на спрјечавању употребе ватреног оружја на јавном мјесту, на основу пријаве грађана, извршили претресе и том приликом пронашли и одузели оружје у илегалном посједу.

Наиме, службеници ЦБ Никшић су, 24.04.2018. године, поступајући на основу пријаве грађана да се да се у насељу Страшевина чују пуцњи из ватреног оружја, ижашли на лице мјеста, гдје су у близини куће коју користи П.Н. (49) из Никшића затекли више лица.

Уз сагласност државног тужиоца у Основном државном тужилаштву у Никшићу, који је обавијештен о догађају, извршен је претрес куће коју користи П.Н. којом приликом је пронађена ловачка пушка руске производње у илегалном посједу. Такође, полицијски службеници су извршили преглед путничких моторних возила паркираних испред куће породице Н. којом приликом су у возилу „ВW Голф ИВ“ никшићких регистарских ознака, власништво И.К. (29) из Никшића, пронашли и одузели стартни пиштољ марке Блоw и стартно аутоматско оружје марке Блоw.

О наведеном је обавијештен државни тужилац у ОДТ у Никшићу који ће након додатно прикупљених обавјештења извршити правну квалификацију дјела.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?