Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Расвијетљено пет кривичних дјела из области имовинског криминалитета; осумњичено седам лица

Објављено: 27.04.2018. 18:21 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић расвијетлили су пет имовинских деликата – једну тешку крађу и четири крађе, за чије је извршење осумњичено седам лица.

Наиме, сумња се да је З.Н. (30) из Никшића починио кривично дјело тешка крађа на начин што је од оштећеног Д.Б, док се оштећени налазио у једном угоститељском објекту у Никшићу, отуђио 700 еура. Надаље, Ж.Ж. (37) и В.Ф. (38) из Никшића осумњичени су да су починили кривично дјело крађа на начин што су у мјесту Пандурица, на старом путу Никшић – Подгорица, отуђили металне одбојнике поред пута. Возило у које су потом утоварили одбојнике је недуго затим зауставила полицијска патрола која је пронашла ове отуђене ствари и вратила их власнику. Такође се сумња да је И.П. из Никшића (25) починила кривично дјело крађа на начин што је из стана М.А. отуђила 500 еура. Осим тога, В.М. (36) из Никшића је осумњичен да је починио кривично дело крађа тако што је из дворишта фирме „Фриго систем“ отуђио пожарна врата чија је вриједност 750 еура. Осим тога, И.Р. (25) и Ф.М. (25) из Никшића су осумњичени да су починили кривично дјело крађа на начин што су са ресторана „Кастел“ отуђили двије сигурносне камере.

Кривична дјела која су расвијетљена почињена су у периоду од 15. фебруара до 16. априла 2018. године. Осим у једном случају, када су полицијски службеници контролом возила затекли отуђене ствари недуго након извршења кривичног дјела, остала четири кривична дјела расвијетљена су интензивним радом службеника ЦБ Никшић који је довео до идентификовања осумњичених лица. Против осумњичених лица су надлежном државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Никшићу поднијете кривичне пријаве, а у два од ових пет случајева осумњичени су и приведени тужиоцу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?