Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Беране: Кривична пријава против малољетника због сумње да је починио КД тешка крађа

Објављено: 27.04.2018. 18:23 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Беране су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности у кратком року расвијетлили крвично дјело тешка крађа којом приликом је поднијета кривична пријава у редовном поступку против малољетника због постојања основане сумње да је починио наведено кривично дјело.

Наиме, службеницима ЦБ Беране је јуче, 26.04.2018. године, пријавила Х.М. да јој је у дворишту гимназије „Панто Малишић“, непознато лице отуђило новчаник у којем се налазило 500 еура и лична документа.

Поступајући по пријави полицијски службеници су оперативним радом и предузимањем других мјера и радњи идентификовакли лице за које се сумња да је починило ово кривично дјело. Приликом прегледа малољетног Е.Б. (14), полицијски службеници су пронашли и одузели 150 еура. Од Е.Б. је, по налогу државног тужиоца за малољетнике у Основном државном тужилаштву у Беранама, у полицијским просторијама узета изјава на записник у својству грађанина, уз присуство законског заступника и представника Центра за социјални рад.

Одузети новац је враћен власнику, а након претраге терена пронађен је новчаник са документима који је такође враћен власнику.

Државни тужилац за малољетнике у ОДТ у Беранама је након сагледавања списа предмета, наложио да се против Е.Б. поднесе кривична пријава у редовном поступку због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?