Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Два лица повријеђена усљед посљедица активирања експлозивне направе; предузимају се интензивне мјере и радње у циљу расвијетљавања овог догађаја

Објављено: 02.05.2018. 21:50 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић у садејству са службеницима Сектора криминалистичке полиције и у координацији са надлежним тужилаштвом предузимају мјере и радње у циљу расвијетљавања околности активирања експолозивне направе на моторном возилу у Никшићу, у којој су два лица задобила повреде.

Наиме, ЦБ Никшић је данас око 10,30 часова обавијештен да је дошло до експлозије на путничком моторном возилу марке „Ренаулт Сцениц“ никшићких регистарских ознака, а које је било у покрету. У возилу су се налазили Д.Д. (44) на мјесту возачаи П.П. (58) на мјесту сувозача.

Полицијски службеници су одмах упућени на лице мјеста.

Оба лица су усљед дејства експлозије задобила повреде. Они су транспортовани у медицинску установу ради пружања љекарске помоћи.

Лице мјеста је осигурано. На лице мјеста из превентивних разлога упућена је и Група за АТП Управе полиције чији су послови и задаци деактивирање импровизованих експлозивних направа, како би превентивно извршили детаљне прегледе ужег и ширег лица мјеста.

Увиђај је у току.

Полицијски службеници, у координацији са надлежним тужилаштвом, предузимају интензивне активности на утврђивању свих чињеница и потпуном расвјетљавању овог догађаја.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?