Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Инфо дан за два програма подршка сјутра у М:тел дигиталној фабрици

Објављено: 02.05.2018. 17:42 Аутор: Министарство економије
Презентација два програма подршке које спроводи Министарство економије и за која су јавни позиви у току биће одржана сјутра (четвртак, 03. мај) у М:тел Дигиталној фабрици (ул. Вука Караџића 6-2) са почетком у 14 сати.

Генерални директор за инвестиције, развој малих и средњих предузећа и управљање ЕУ фондовима Радосав Бабић представиће Програм за унапређење иновативности малих и средњих предузећа и Програм повећања регионалне и локалне конкурентности кроз усаглашавање са захтјевима међународних стандарда.

Позиви за оба програма подршке расписани су средином прошлог мјесеца и биће отворени до 10, односно 14. маја.

Циљеви поменутих програма су подршка јачању домаћих предузећа, унапређење њиховог пословања, а самим тим и повећање конкурентности на тржишту. Укупан овогодишњи буџет за њихову реализацију износи 190.000 еура.

М:тел Дигитална фабрика је центар за развој технолошког предузетништва и иновација који креаторима ИТ идеја нуди услове за оснивање и развој сопственог бизниса, како би у што краћем року покренули пројекте и развили успјешно пословање.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ
МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?