Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Андријевица: Рација у једном угоститељском објекту; пронађен пиштољ

Објављено: 03.05.2018. 20:20 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Беране су, предузимајући мјере и радње у циљу проналаска оружја у илегалном посједу, извели рацију у једном угоститељском објекту у Андријевици и том приликом пронашли и одузели пиштољ.

Наиме, службеници ЦБ Беране су, 28.04.2018. године око 02,00 часова, извели рацију у угоститељском објекту „Трепча“ у Андријевици, и том приликом у шанку пронашли и одузели пиштољ марке „Црвена Застава“ ТТ калибра 7,62 мм. Поводом овог догађаја приведена су два лица и од њих је узета изјава.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Беранама који је наложио да се пиштољ упути у Форезнички центар ради вјештачења, након чега ће се изјаснити о квалификацији дјела.

Службеници ЦБ Беране ће и у наредном периоду предузимати мјере и радње у циљу проналаска ватреног оружја у илегалном посједу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?