Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Котор: У кратком року расвијетљено разбојништво; осумњичени лишен слободе

Објављено: 03.05.2018. 21:10 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Котор су у кратком року расвијетлили кривично дјело разбојништво почињено јуче у продавници „Деа“ у Котору, и том приликом лишили слободе лице осумњичено да је починило ово кривично дјело.

Наиме, Дежурној служби ОБ Котор је, 02.05.2018 године око 21,50 часова, пријављено да је у продавницу „Деа“ која се налази у мјесту Камп, ушло непознато лице маскирано и уз пријетњу ножа од запослене раднице отуђило 300 еура а затим се удаљило у непознатом правцу.

Службеници ОБ Котор су поступили одмах по пријави, и брзом и ефикасном интервенцијом, предузимајући све мјере и радње из своје надлежности, идентификовали лице за које се сумња да је починило ово кривично дјело. Полицијски службеници су, 03.05.2018. године око 01,00 час, лишили слободе В.В. (32) из Никшића.

Претрагом ужег и ширег лица мјеста пронађена је ладица регистар касе, дио отуђеног новца у износу од 96 еура, као и нож и одјећу коју је В.В, како се сумња, користио приликом извршења кривичног дјела.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Котору који је наложио да му се В.В. приведе уз посебан извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог починиоца, због постојања основане сумње да је починио кривчно дјело разбојништво.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?