Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потписан Меморандум о разумијевању између њемачке хуманитарне организације ХЕЛП и Директората за ванредне ситуације МУП-а

Објављено: 04.05.2018. 20:55 Аутор: МУП
Данас је у просторијама Директората за ванредне ситуације МУП-а потписан Меморандум о разумијевању између њемачке хуманитарне организације ХЕЛП и Директората за ванредне ситуације МУП-а, којим се дефинишу пројектне активности које Директорат за ванредне ситуације МУП-а треба да реализује са ХЕЛП-ом у оквиру пројекта “Пружање помоћи и превенција катастрофа у Црној Гори“.

Меморандум су потписали генерални директор Директората за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова Мирсад Мулић и шеф Канцеларије ХЕЛП-а Клаус Мок.

Пројекат “Пружање помоћи и превенција катастрофа у Црној Гори“ је званично почео са реализацијом данас, 4. маја 2018. године и имплементираће се до 30. септембра 2018. године, а његов циљ је унапређење капацитета за одговор на пожаре у општинама Котор, Тиват и Херцег Нови. Главне пројектне активности су реализација радионица ради подизања свијести грађана о важности заштите од пожара, израда и дистрибуција промотивног материјала, као и набавка опреме за заштиту и спашавање од пожара и организовање обука.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?