Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Кривична пријава против осумњиченог за кривично дјело тешка крађа

Објављено: 07.05.2018. 20:21 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности расвијетлили кривично дјело тешка крађа и том приликом против једног лица поднијели посебан извјештај као допуну кривичне пријаве, претходно поднијете против непознатог починиоца.

Ниаме, службеници ОБ Цетиње су расвијетлили кривично дјело тешка крађа почињено у ноћи 29/30.04.2018 у кући коју користи К.М. из Цетиња, а која се налази у насељу Груда. Том приликом тада непознато лице је провалило у унутрашњост куће и отуђило двије ловачке пушке.

Предузимајући оперативне мјере и радње као и друге активности службеници ОБ Цетиње су идентификовали лице за које се сумња да је починило ово кривично дјело и 04.05.2018 године државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Цетину поднијели посебан извјештај као допуну кривичне пријаве, претходно поднијете против непознатог починиоца, против М.С. (25) из Цетиња због основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа.

Оружје је пронађено и враћено власнику.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?