Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Састанак Пуришић – Смоловић: Наставак добре сарадње са циљем пружања помоћи и подршке локалном становништву

Објављено: 08.05.2018. 19:33 Аутор: мрсс
Министар рада и социјалног старања Кемал Пуришић, са сарадницима боравио је данас, 08.05.2018. године, у званичној посјети општини Бијело Поље, гдје се састао са предсједником Петром Смоловићем.

Ово је била прилика да се разговара о социјалним питањима и стању у овој области на територији општине.

mrss

Министар Пуришић, овом приликом и лично је честитао предсједнику Смоловићу именовање, пожелио му успјешан даљи рад, као и наставак добре сарадње са Министарством рада и социјалног старања.

Указао је и на значај отварања додатних одјељања у оквиру ЈУ Дом старих „Бијело Поље“, који ће допринијети пружању квалитетнијих и потпунијих услуга, обзиром да Министарство има за циљ да се пружи помоћ и подршка онима којима је то неопходно, као и да се створе квалитетнији услови живота за грађане.

Такође је нагласио да ће Министарство и даље пружати подршку локалним управама у циљу рјешавања социјалних питања и реализовати пројекте који ће унаприједити стање у овој области.

Предсједник Смоловић захвалио се на посјети и отвореној сарадњи. Нагласио је да се општина Бијело Поље са посебном пажњом посвећује питањима статуса лица у стању социјалне потребе и да ће наставити са спровођењем активности у циљу што веће инклузије и социјализације ових лица у наше друштво.



ПР служба Министарства рада и социјалног старања 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?