Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о концесијама

Објављено: 10.05.2018. 13:35 Аутор: Министарство економије
На основу члана 11 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, бр. 12/12), Министарство економије даје на јавну расправу



и упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

грађанима, стручној јавности и свим другим заинтересованим лицима да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о концесијама. Јавна расправа ће трајати 40 дана од дана објављивања јавног позива. Текст Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о концесијама ће бити доступан јавности на интернет страници Министарства економије www.мек.гов.ме

Заинтересовани субјекти своје коментаре, примједбе и сугестије на Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о концесијама могу доставити Министарству економије у писаној форми на адресу: Римски трг, број 46, 81000 Подгорица или на е-маил: примједбе.концесије@мек.гов.ме, током цијелог трајања јавне расправе. У оквиру јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допуна Закона о концесијама биће организован округли сто, чији ће термин одржавања бити објављен на сајту Министарства економије и порталу е-управе.

Министарство економије ће размотрити све пристигле коментаре, примједбе и сугестије и након тога сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?