Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе Милутин Симовић боравиће у радној посјети општини Бијело Поље

Објављено: 10.05.2018. 21:00 Аутор: МПРР

Најава: Потпредсједник Владе Милутин Симовић боравиће у радној посјети општини Бијело Поље

Потпредсједник Владе за економску политику и финансијски систем и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, са сарадницима, боравиће у петак, 11. маја, у радној посјети општини Бијело Поље.

Потпредсједник Симовић ће том приликом потписати уговор о концесији за коришћење минералне воде са изворишта Чеоче, са концесионаром „Wатер Гроуп“ д.о.о, компанијом из Колашина.

Након потписивања уговора, потпредсједник Симовић ће уручити рјешења о додјели подршке младим фармерима који су испунили критеријуме Јавног позива за покретање пословања младих пољопривредника, у оквиру Агробуџета за 2018. годину.

У наставку посјете, потпредсједник Владе, директор ИРФ-а и предсједник Општине разговараће са привредницима са подручја бјелопољске општине. Предвиђен је и обилазак предузећа Екопромет – Рибаревине. 

Агенда посјете:

10:00 – 11:00 –  Потписивање уговора о концесији за коришћење минералне воде са изворишта

                           Чеоче (зграда Општине)

11:00 – 12:00 - Додјела рјешења о подршци за покретање пословања младих пољопривредника за 2018. годину (скупштинска сала Општине)

13:00 – 14:30 Разговор са привредницима (Општина)

14:45 – 15:15 Обилазак предузећа Екопромет (Рибаревине)

Позивамо представнике медија да испрате догађаје у оквиру радне посјете потпредсједника Симовића Бијелом Пољу.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?