Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У сарадњи са ИОЦ Конкурс за стипендирање курса за оцјену маслинивог уља

Објављено: 10.05.2018. 16:13 Аутор: МПРР

У сарадњи са Међународним савјетом за маслину (Интернатионал Оливе Цоунцил) ИОЦ, Министарство пољопривреде и руралног развоја објављује Конкурс за:

1. Стипендирање курса за оцјену маслиновог уља

Циљ сарадње у оквиру ИОЦ на усавршавању кадрова је стварање стручних кадрова у области маслинарства и технологије прераде маслиновог уља, подстицање истраживања, како би се дали квалиттетни одговори на захтјеве у овој области, посебно у погледу стандарда, спречавања превара на тржишту, као и безбједности хране.

Ово је шести пут како се отвара могућност  црногорским кандидатима да  се усавршавају у области маслинарства, те да стечена искуства примјењују у својој земљи, и тиме допринесу развоју пољопривреде, прехрамбене технологије и безбједности хране.

Пријаве са комплетном документацијом достављају се Министарству пољопривреде и руралног развоја до 15. маја 2017. године у 11,00х, електронским путем на е-маил адресу: дубравка.радуловиц@мпр.гов.ме

 Комплетан текст конкурса и апликациони формулар можете преузети овдје:


хттп://www.интернатионалоливеоил.орг/неwс/виеw/698-yеар-2018-неwс/1067-органолептиц-ассессмент-сцхоларсхипс-фор-тхе-университy-специалисатион

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?