Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сјутра финале Школског куп-а Црне Горе у одбојци и кошарци

Објављено: 15.05.2018. 20:09 Аутор: Министарство спорта
Након 185 одиграних утакмица, у којима је учествовало око 2000 дјечака и дјевојчица, из 67 црногорских основних школа, пласман у финале школског КУП-а Црне Горе у одбојци и кошарци, који је минулих пола године организовало Министарство спорта, изборили су ученици 6. и 7. разреда из шест црногорских основних школа. 

За трофеј школског КУП-а бориће се одбојкашице ОШ Југославија из Бара, ОШ Милорад Муса Бурзан из Подгорице и Ош Павле Жижић из Бијелог Поља, док ће се у кошарци надметати дјечаци ОШ Блажо Јоков Орландић из Бара, ОШ Душан Кораћ из Бијелог Поља и домаћин ОШ Радојица Перовић из Подгорице. 

Финални турнир, у име организатора /Министарства спорта/ отвориће у фискултурној сали ЈУ ОШ “Радојица Перовић”, министар спорта Никола Јановић у сриједу, 16. маја 2018. у 10х, који ће на свечаној церемонији отварања, представницима наших златних спонзора / Аеродроми Црне Горе, Ловћен осигурање, Лука Бар и Монтепут/ уручити плакете у знак захвалности за допринос који су дали у развоју школског спорта, организујући превоз за дјецу и наставнике и донирајући такмичарима дресове за тренинге и утакмице.

Након церемонијалног дијела, до 17.30х на програму је шест утакмица, када ће бити проглашени и побједници првог школског КУП-а Црне Горе у одбојци и кошарци, којима ће министар спорта Никола Јановић, министар просвјете Дамир Шеховић и генерални директор Директората за спорт Милош Лалевић, уручити медаље и побједничке пехаре.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?