Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Кривична пријава против безбједносно интересантног лица

Објављено: 15.05.2018. 20:01 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, у садејству са службеницима Форензичког центра, расвијетлили догађај из децембра 2017. године и том приликом против једног безбједносно интересантног лица поднијели кривчну пријаву због постојања основане сумње да је починило крвично дјело недозвољено држање, оружја и експлозивних материја.

Наиме, Дежурна службе ОБ Цетиње је, 29.12.2017 године око 22,00 часова, обавијештена од стране медицинског особља Службе ХМП у Цетињу да је на указивање љекарске помоћи примљено лице Ф.К. (29) из Цетиња са повредом од ватреног оружја. Након указане љекарске помоћи у ХМП Цетиње и Општој болници „Данило И” у Цетињу он је транспортован у ЈЗУ Специјална болница за ортопедију, неурохирургију и неурологију „Васо Ћуковић” у Рисну, ради даље хоспитализације. Приликом узимања изјаве од поврјеђеног, који је иначе безбједоносно интересантно лице, он полицијским службеницима није саопштио информације које би користиле у расвјетљавању догађаја.

Предузимајући оперативне мјере и радње службеници ОБ Цетиње су све изузете предмете и трагове прослиједили у Форензички центар ради вјештачења. Након извршених вјештачења, резултати су указали на сумњу да је Ф.К. задобио тјелесну повреду од ватреног оружја, на начин што је он испалио пројекти и том приликом је дошло до саморањавања.
Службеници ОБ Цетиње су данас, 15.05.2018. године, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Цетињу против Ф.К. поднијели кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?