Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив - Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о извршењу условне осуде и казне рада у јавном интересу

Објављено: 15.05.2018. 22:28 Аутор: Министарство правде

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ

 

даје на јавну расправу­

НАЦРТ ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ИЗВРШЕЊУ УСЛОВНЕ ОСУДЕ И КАЗНЕ РАДА У ЈАВНОМ ИНТЕРЕСУ

 

и упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

 

Грађанима, научној и стручној јавности, државним органима, политичким странкама, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим заинтересованим организацијама и заједницама,

да се

укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о извршењу условне осуде и казне рада у јавном интересу.

Предлози, сугестије и коментари на Нацрт овог закона могу се доставити Министарству правде, Вука Караџића 3, 81000 Подгорица или на фаx: +382 20 407 559 , као и на е-маил: лука.лалиц@мпа.гов.ме.

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о  извршењу условне осуде и казне рада у јавном интересу трајаће 40 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства правде и порталу е-управе.

У прилогу можете преузети: Програм јавне расправе - Нацрт закона и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о извршењу условне осуде и казне рада у јавном интересу

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?