Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Извршена примопредаја дужности команданта школског брода "Јадран"

Објављено: 16.05.2018. 19:57 Аутор: мод
На школском броду „Јадран“ данас је извршена примопредаја дужности команданта брода између капетана корвете Горана Пајовића и капетана корвете Зорана Ивановског.

Капетан корвете Горан Пајовић одао је признање члановима посаде школског брода „Јадран“, за њихову посвећеност и досадашњи рад, уз увјерење да ће у наредном периоду наставити да извршавају успјешно све задатке. 

"“Школски брод „Јадран“ представља нашу највећу пловну, културно-образовну институцију . Велика је част бити на челу нашег брода-учионице, уједно и велика обавеза да са посадом брода достојанствено пратим своје претходнике и оправдам указано повјерење. Обећавам да ће Јадран наставити са извршавањем своје племените мисије као образовне институције и представљати Црну Гору гдје год се налазио."  Казао је нови командант Јадрана, капетан корвете Зоран Ивановски. 
 
Свечаности која је уприличена поводом примопредаје дужности присуствовао је командант Морнарице Војске Црне Горе, капетан фрегате Веско Томановић, који је бившем и садашњем команданту школског брода "Јадран" пожелио срећу у наставку њихових каријера.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?