Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто Привредне коморе и Министарства просвјете о стручним школама и дуалном образовању

Објављено: 17.05.2018. 18:24 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Министарство просвјете и Привредна комора сјутра, 18. маја, организују округли сто у просторијама Привредне коморе Црне Горе (Новака Милошева 29/ИИ, Подгорица) са почетком у 13:00 сати, на тему: „Стручне школе и дуално образовање као покретач привредног развоја“.

Догађај ће отворити предсједник Привредне коморе Властимир Голубовић и министар просвјете др Дамир Шеховић.

Искуства у имплементацији дуалног система образовања ће у уводном дијелу представити и привредници: предсједник Црногорског туристичког удружења Жарко Радуловић, директор АД “Инпек” Радивоје Бакић и директор ДОО “Аура Барбер” Мијо Бубања, али и директор Центра за стручно образовање Душко Рајковић и директор директората у Министарству просвјете Вељко Томић.

Након уводног дијела планиран је затворени, радни дио састанка.

Догађај се организује цијенећи важност средњих стручних школа, а посебно њиховог повезивања са сектором привреде, те имајући у виду чињеницу да је Министарство просвјете покренуло кампању за упис у средње стручне школе и дуално образовање „Стручно је кључно! Запосли се, заради и себе изгради“.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?