Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ПРОГЛАШЕНИ ПОБЈЕДНИЦИ: ОШ ,,Радојица Перовић” из Подгорице и ,,Југославија” из Бара, прваци школског КУП-а Црне Горе у кошарци и одбојци

Објављено: 17.05.2018. 20:51 Аутор: Министарство спорта
Дјевојчице 6. и 7. разреда ОШ ,,Југославија" из Бара, освојиле су титулу првака школског КУП-а Црне Горе у одбојци, док је трофеј школског КУП-а у кошарци, припао дјечацима ОШ ,,Радојица Перовић" из Подгорице. Њима је побједничке пехаре и златне медаље, уручио министар спорта Никола Јановић...

Ministarstvo sporta

На свечаној церемонији проглашења побједника, одржаној у фискултурној сали домаћина- подгоричке ОШ ,,Радојица Перовић” , државни секретар у Министарству просвјете Александар Митровић, уручио је пехар и сребрне медаље другопласираним екипама, кошаркашима ОШ ,,Блажо Јоков Орландић” из Бара и одбојкашицама ОШ ,,Милорад Муса Бурзан” из Подгорице.

Треће мјесто школског КУП-а у кошарци и одбојци, припало је дјечацима и дјевојчицама бјелопољских основних школа ,,Душан Кораћ” и ,,Павле Жижић” . Њима је пехаре и бронзане медаље, уручио генерални директор Директората за спорт Милош Лалевић.

Са приложеног линка можете преузети видео са свечане додјеле пехара и медаља 

 хттпс://wе.тл/ттxПОЗФхОн


МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?