Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Жабљак: Одржан састанак са директором спортско – риболовног Флy фисхинг клуба „Будућност“; договорена сарадња ради очувања и заштите рибљег фонда у три језера

Објављено: 18.05.2018. 19:13 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјелења безбједности Жабљак су јуче, у склопу својих редовних активности које предузимају на сузбијању незаконитог риболова, одржали радни састанак са директорм спортско – риболовног Флy фисхинг клуба „Будућност“ Жељком Букилићем.

Наиме, службеници ОБ Жабљак су, 17.05.2018. године, одржали радни састанак са директором спортско – риболовног Флy фисхинг клуба „Будућност“, а који на основу уговора са Министарством пољопривреде и руралног развоја управља рибљим фондом и риболовним водама на подручју Општине Жабљак, прецизније на Вражјем, Рибљем и Зминичком језеру.

На овом састанку је договорена сарадња у виду пружања подршке и помоћи овом клубу од стране полицијских службеника на очувању и заштити рибљег фонда у овим језерима, односно на спрјечавању незаконитог риболова, као и помоћ у процесуирању пријава против евентуалних починилаца ових кривичних дјела.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?