Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: Пронађено и одузето око 390 грама марихуане; осумњичени лишен слободе

Објављено: 23.05.2018. 17:53 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против дроге су јуче, поступајући на основу оперативних сазнања, пронашли и одузели око 390 грама марихуане и том приликом лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављење опојних дрога.

Наиме, службененици Одсјека су, 22.05.2018. године око 07,40 часова, поступајући на основу оперативних информација, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Вишег суда у Бијелом Пољу, извршили престрес куће и других просторија које користи М.В. (31) из Бијелог Поља. Приликом претреса полицијски службеници су пронашли и одузели један замотуљак и два пвц паковања и теглу са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуна укупне тежине од 386,7 грама, као и дигиталну вагу за прецизно мјерење.

Пронађна и одузета опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

Овом запленом службеници Одсјека су открили и прекинули још једну тзв. уличну продају опојне дроге марихуана на подручју Општине Бијело Поље.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се М.В. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?