Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЈАВНИ ПОЗИВ стручној и лаичкој јавности за учешће у јавној расправи о ПРИЈЕДЛОГУ ЗАКОНА О АКАДЕМСКОМ ИНТЕГРИТЕТУ

Објављено: 23.05.2018. 18:39 Аутор: ПР служба

На основу члана 11 став 1 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, број 12/12), Министарство просвјете упућује ЈАВНИ ПОЗИВ стручној и лаичкој јавности за учешће у јавној расправи о ПРИЈЕДЛОГУ ЗАКОНА О АКАДЕМСКОМ ИНТЕГРИТЕТУ.

Програмом рада за 2018. годину - други квартал Влада Црне Горе утврдила је обавезу разматрања и утврђивања Приједлога закона о академском интегритету.

Сагласно наведеном, Министарство просвјете је, у складу са прописаном процедуром, припремило Приједлог закона о академском интегритету, који објављујемо на својој интернет страници и порталу е-управе.

Јавна расправа се спроводи достављањем приједлога, сугестија и коментара и организовањем округлих столова.

Приједлози, сугестије и коментари на Приједлог закона могу се доставити Министарству просвјете, Вака Ђуровића б.б., Подгорица као и на е-маил: биљана.мисовиц@мпс.гов.ме и милица.зизиц@мпс.гов.ме до 15. јуна 2018. године.

Приједлог закона о академском интегритету можете преузети овдје: Приједлог закона о академском интегритету.доцx

Програм јавне расправе можете преузети овдје: Програм јавне расправе.доцx

Образложење можете преузети овдје: ОБРАЗЛОЗЕЊЕ Приједлог закона о академском интегритету.доцx

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?