Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Шавник: Расвијетљена тешка крађа; против осумњиченог поднијета кривична пријава

Објављено: 25.05.2018. 18:51 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Шавник су јуче, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, расвијетлили кривично дјело тешка крађа и том приликом надлежном тужиоцу поднијели кривичну пријаву против осумњиченог лица.

Наиме, службеници ОБ Шавник су, 24.05.2018. године, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Пљевљима поднијели посебан извјештај, као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог починиоца, прротив Л.Ј. (41) из Шавника, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа.

Он је, како се сумња, у периоду од 15.09.2017. године до 15.10.2017. године у мјесту Горња Буковица, употребом подесног средства отворио прозор од куће коју користи М.С. и из њене унутрашњости отуђио извјесну количину гардеробе, алкохолног пића и других предмета.

Поступајући по претходно прибављеној наредби судије за истрагу, полицијски службеници су извршили претрес куће и других просторија које користи осумњичени и том приликом пронашли и одузели извјесну количину гардеробе, за коју ће се накнадно утврдити да ли потиче из овог или неког другог кривичног дјела.

Л.Ј. се тренутно налази у Заводу за извршење кривичних санкција Подгорица, ради издржавања затворске казне за кривична дјела почињена у претходном периоду.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?