Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сјутра Јавни Форум дијалог о спровођењу Стратегије за социјалну инклузију Рома и Египћана 2016-2020.

Објављено: 29.05.2018. 16:59 Аутор: ПР слузба

Јавни форум дијалог у организацији Акционог тима за „Интеграцију Рома 2020” Регионалног  савјета за сарадњу и Министарства за људска и мањинска права биће одржан сјутра, 30. маја, 2018. године, у Подгорици, у хотелу „Рамада” (сала Миленијум), са почетком у 11х.

На Форуму ће чланови/чланице Комисије за праћење спровођења Стратегије за социјалну инклузију Рома и Египћана у Црној Гори 2016-2020. представити Извјештај о реализацији Акционог плана за спровођење поменуте Стратегије за 2017. годину у областима: образовање, запошљавање, становање, здравствена заштита,  правни статус, спровођење на локалном нивоу. Форум ће, такође, бити прилика ипредставнике/представнице  ромског цивилног сектора да дају осврт на Извјештај остврт из угла.

Форуму ће присуствовати представници/це институција, дипломатских представништава, локалних самоуправа, међународних и невладиних организација.

Позивамо све заинтересоване представнике/представнице медија да испрате догађај.

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?