Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Пронађена марихуана; два лица лишена слободе

Објављено: 29.05.2018. 17:29 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су данас, поступајући на основу оперативних сазнања, лишили слободе два безбједносно интересантна лица због постојања основане сумње да су починила кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављањен у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Интервентне јединице ЦБ Бар су, 29.05.2018. године око 01,30 часова, поступајући на основу оперативних информација, зауставили путничко моторно возило марке „Цхевролет“ которских регистарских ознака, у којем су се налазила безбједносно интересантна лица Б.Ђ. (20) и Д.Х. (21) из Бара. Контролом возила, полицијски службеници су испод хаубе пронашли и одузели једну пвц кесу са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуна укупне тежине 173,3 грама.

Лица и дрога су предата службеницима Одсјека за борбу против дрога на даље поступање.

Опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се ова лица лише слободе и да му се приведу уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да су починила кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?