Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бошковић студентима: Не плашите се одлука, сами креирате свој пут

Објављено: 29.05.2018. 18:08 Аутор: мод
„Не плашите се одлука. Сами креирате свој пут. Зато се трудите да на том путу оставите траг за собом, без освртања на туђе коментаре, али и без зависти на туђе успјехе“.

Ово је поручио министар одбране, мр Предраг Бошковић, обраћајући се гостима Министарства одбране, члановима студентске организације АДАМАС Правног факултета ДУ, као и неколико студената смјера безбједности Хуманистичких студија на УДГ-у. 

Говорећи на тему лидерства, Бошковић је казао да је оно дубоко повезано искључиво са образовањем. „Ако желите да постанете неко и нешто, пођите од себе, од сопствене надградње. А та надградња почиње образовањем и улагањем у своја знања. И, понављам - не плашите се одлука. Боља је и погрешна, него никаква одлука. Преузмите одговорност за себе“, поручио је министар.

Он је у непосредном разговору са студентима говорио о својим школским и студентским данима, о изазовима које носи тинејџерско доба, али и о каснијим професионалним ангажманима у политици, спорту и извршној власти. Бошковић је причао о важности посвећености послу, упорности и позитивном ставу. 

Студенти су показали велико интересовање за рад Министарства одбране, постављајући конкретна питања о могућностима запошљавања у сектору одбране, каријерним могућностима, добровољном служењу војног рока.

Студентска организација АДАМАС има за циљ едукацију студената права, кроз непосредан контакт и сарадњу са представницима свих правних профила, као и посјету институцијама и органима управе. 

mod mod


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?