Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о заштити културних добара

Објављено: 30.05.2018. 14:06 Аутор: Министарство културе
На основу члана 11 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист Црне Горе“, број 12/12), 

Министарство културе даје на јавну расправу


НАЦРТ ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ЗАШТИТИ КУЛТУРНИХ ДОБАРА

и упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ


грађанима, научној и стручној јавности, државном органима, политичким странкама, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим другим заинтересованим лицима, организацијама и заједницама, да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о заштити културних добара.

Текст Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о заштити културних добара и Програм јавне расправе о Нацрту Закона ће бити доступни јавности на интернет страници Министарства културе www.мку.гов.ме и порталу е-управе.

Заинтересовани субјекти своје коментаре, примједбе и сугестије на Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о заштити културних добара могу доставити Министарству културе, у писаном и електронском облику, на адресу: Његошева бб, 81250 Цетиње, као и на е-маил: кабинет.култура@мку.гов.ме, током цијелог трајања јавне расправе.

Јавна расправа ће трајати 40 дана од дана објављивања јавног позива, закључно са 12. јулом 2018. године.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?