Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Лишен слободе осумњичени да је напао женску особу и нанио јој тешке тјелесне повреде

Објављено: 30.05.2018. 18:35 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, лоцирали и лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом тешка тјелесна повреда на штету женске особе.

Службеницима ЦБ Подгорица пријављено је, 27.05.2018. године, од стране грађана да је у улици Студентској у Подгорици нападнута једна женска особа на нарочито дрзак начин, ударањем шипком у предјелу главе и тјела. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста, гдје нису затекли нападача, и извршили увиђај. Оштећена А.Ж. (26) из Подгорице је задобила тешке тјелесне повреде.

У циљу проналаска лица службеници ЦБ Подгорица су расписали локалну потрагу за осумњиченим Д.М. (29) из Подгорице.

У координацији са државним тужиоцем у Основном државном тужилаштву у Подгорици, након прикупљених обавјештења од оштећене и свједока овог догађаја, полицијски службеници су лоцирали и лишили слободе Д.М.

Д.М. је по налогу државног тужиоца том тужиоцу приведен на даљу надлежност због постојања основане сумње да је починио кривично дјело насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом тешка тјелесна повреда.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?