Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: МИНИСТАР ЈАНОВИЋ СЈУТРА У КОТОРУ ОТВАРА ЈОШ ЈЕДАН РЕНОВИРАНИ ШКОЛСКИ СПОРТСКИ ТЕРЕН

Објављено: 31.05.2018. 18:24 Аутор: Министарство спорта

Министар спорта Никола Јановић посјетиће сјутра, 01.06. 2018. ЈУ ОШ ,,Народни херој Саво Илић” у Котору, гдје ће у 11х сати, са директором школе Небојшом Кучем, симболично отворити реновирани школски спортски терен у чију је реконструкцију, посредством донације Амбасаде НР Кине у ЦГ, уложено око 20 хиљада еура.  

Ријеч је о посљедњем од четири школска спортска објекта,  обухваћених  инвестицијом Амбасаде НР Кине у Црној Гори, са којом је Уговор о донацији вриједан више од 112 хиљада еура, Министарство спорта потписало 21. јуна 2017. Дио је то пројекта Министарства спорта  ,,Афирмација школског спорта” чији је циљ унапрјеђивање услова у настави физичког васпитања и подстицање дјеце и омладине да се што више баве спортско-рекреативним активностима.

У оквиру тог пројекта, реновиране су фискултурне сале цетињске Гимназије, которске Средње поморске школе и пљеваљске ОШ “Ристан Павловић”

 

МИНИСТАРСТВО СПОРТА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?