Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Крађа у бутику расвијетљена одмах након пријављивања и пронађена украдена роба; осумњичене заустављене приликом покушаја бијега из Цетиња

Објављено: 01.06.2018. 19:45 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су у кратком року расвијетлили крађу извршену у бутику. Пронађена су украдене ствари које ће бити враћене власнику. Слиједи кривична пријава против два лица.

Наиме, Дежурна служба ОБ Цетиње је јуче, 31.05.2018. године око 19,00 часова, обавијештена телефонским путем да је извршена крађа у бутику „Егзит“ у Цетињу, и то од стране два непозната женска лица.

Предузимајући оперативне и друге мјере и радње, службеници ОБ Цетиње су на бензинској станици „Петрол” у Цетињу, непосредно након извршења кривичног дјела и пријављивања овог дјела, зауставили пмв марке „Ренаулт Цлио”, зелене боје, у којем су се налазила три лица – два женска лица А.Л. (34) и Д.В. (37) и мушко лице Б.Б. (33) из Подгорице. Код њих су пронађене ствари које су, сумња се, отуђене из наведеног бутика.

О догађају је обавијештен државни тужилац у ОДТ у Цетињу који је квалификовао кривично дјело и изјаснио се да се против Д.В. и А.Л. поднесе кривична пријава због основане сумње да су починиле кривично дјело крађа.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?