Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Симовић у дводневној радној посјети Пљевљима и Бијелом Пољу

Објављено: 04.06.2018. 18:49 Аутор: МПРР

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, са сарадницима, боравиће у уторак и сриједу, 5. и 6. јуна, у радној посјети општинама Пљевља и Бијело Поље.

У Пљевљима, 5. јуна, биће уручена рјешења пољопривредним произвођачима из те општине, који су остварили право на подршку по Јавном позиву за прераду на газдинствима.

Потпредсједник Симовић ће током посјете Пљевљима имати засебан састанак са руководством Општине. Планиран је и обилазак више предузећа и пољопривредних домаћинстава са подручја те општине.

Истог дана, на путу ка Бијелом Пољу, потпредсједник Симовић, заједно са представницима Општине Бијело Поље, Управе за шуме и концесионарима, извршиће непосредни увид у стање путне инфраструктуре коју користе концесионари.  

У сриједу, 6. јуна, потпредсједник Симовић, са сарадницима, наставља радну посјету Бијелом Пољу састанком са руководством Општине. Након тога, потпредсједник Симовић ће уручити рјешења о додјели подршке пољопривредним произвођачима из Бијелог Поља и сусједних општина који су остварили подршку по јавним позивима за набавку стоке.

У наставку посјете Бијелом Пољу, потпредсједник Симовић ће обићи земљорадничку задругу Затон.

Агенда посјете:

Уторак – 5. јун

10:00 – 11:00

Састанак са руководством Општине Пљевља (Општина)

11:00 – 12:30

Додјела рјешења пољопривредницима из Пљеваља који су остварили подршку по Јавном позиву за прераду на газдинствима (хотел Франца)

13:00 – 13:45

14:30 – 16:00

Посјета фирми РМ Комерц (Бакрењаче)

Посјета пољопривредним произвођачима Вукоману и Вељку Петровићу (Косаница)

17:30 – 19:30

Обилазак сеоских путева на подручју Вранешке долине

 

Сриједа - 6. јун

09:00 – 10:00

Састанак са руководством Општине Бијело Поље (Општина)

10:00 – 11:30

 

12:00 – 12:45

Додјела рјешења о подршци пољопривредницима из Бијелог Поља и сусједних општина за набавку стоке и управљање стајњаком (Хотел Франца)

Посјета земљорадничкој задрузи Затон

 

 

Позивамо представнике медија да испрате активности у оквиру радне посјете потпредсједника Симовића општинама Пљевља и Бијело Поље.

 

 ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?