Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Плав: Пронађено око 120 килограма сканка; активности на идентификацији лица које је сакрило џакове са овом дрогом у току

Објављено: 05.06.2018. 18:33 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне полиције Беране – Станице граничне полиције Плав су јуче, поступајући на основу оперативних сазнања у Гусињу пронашли сакривене џакове у којима се налазило око 120 килограма опојне дроге марихуана типа сканк. Полиција предузима интензивне активности лица које је оставило и сакрило џакове са дрогом у намјери да је стави у промет.

Наиме, службеници СГП Плав су, 04.06.2018. године око 14,00 часова, у мјесту Лијеви Грнчар, Општина Гусиње, поступајући на основу оперативних сазнања, пронашли седам џакова, које је оставило непознато лице или више њих, а у којима се налазило 29 већих пвц паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк, укупне тежине 121,5 килограма. Џакови са сканком су били сакривени у шибљу на дијелу терена гдје нема локанлог пута.

О догађају су обавијештени службеници Одсјека за борбу против дроге, који су са службеницима Центра безбедности Беране изашли на лице мјеста, и изузели опојну дрогу.

Опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу. Предузимају се даље мјере и радње у циљу идентификације и проналаска лица које је оставило ову опојну дрогу на наведеној локацији.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?