Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетињска полиција спријечила крађу; два лица лишена слободе

Објављено: 07.06.2018. 19:23 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, спријечили два лица у извршењу кривичног дјела и том приликом лишили их слободе због основане сумње да су починили кривично дјело крађа у покушају.

Наиме, службеници Дежурне службе ОБ Цетиња су, 05.06.2018. године око 23,20 часова, обавијештени од радника обезбјеђења бивше фабрике ЕИ „Обод“, да се у кругу бише фабрике налазе лица за која сумњају да се спремају да изврше кривично дјело.

Предузимајући оперативне мјере и радње службеници ОБ Цетиње су лишили слободе лица П.М. (37) из Никшића и Д.Д. (28) из Будве, због постојања основане сумње да су починили кривично дјело крађа у покушају. Они су, како се сумња, ово кривично дјело починили на начин што су, користећи пмв марке „ВW Пассат” будванских регистарских ознака, употребом шрафцигера, цијеви и бидона покушали да из резервоара камиона који је у власништву фирме „Д – Транс” отуђе извјесну количину нафте, у чему су их спријечили службеници цетињске полиције.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву Цетињу који је наложио да се ова лица лише слободе и да му се приведу уз кривичну пријаву због наведеног кривичног дјела. Након саслушања државни тужилац је за ова лица донио рјешење о задржавању у полицијским просторијама до привода надлежном судији за истрагу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?