Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Радионице/инфо-сесије у мјесним заједницама у општинама Котор, Тиват и Херцег Нови

Објављено: 10.06.2018. 18:00 Аутор: МУП

У склопу пројекта „Пружање помоћи и превенција катастрофа у Црној Гори“, који реализују Директорат за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова Црне Горе и њемачка хуманитарна организације Хелп, а који се односи на подизање капацитета у превенцији и смањењу ризика од пожара у општинама Котор, Тиват и Херцег Нови, организоваће се радионице/инфо-сесије на тему заштите од пожара у мјесним заједницама за које је процијењено да су угрожене од пожара.

Радионице/инфо-сесије ће бити организоване по сљедећем распореду:

11.06.2018. (понедјељак) у 11.00х – Тиват – МЗ Градиошница,
12.06.2018. (уторак) у 10.30 0х – Херцег Нови – МЗ Баошићи и
13.06.2018. (сриједа) у 18.00х – Котор – МЗ Главатичићи – Бигова.



Инфо-сесије представљају једну од активности која се спроводи на припреми пожарне сезоне и имају за циљ да укажу грађанима на значај превентивног дјеловања на смањењу ризика од свих врста пожара, као и како се треба понашати прије, за вријеме и након пожара.

Поред службеника Директората за ванредне ситуације МУП-а и представника Хелп-а, у инфо-сесијама учешће ће узети и припадници служби заштите и спашавања Котора, Тивта и Херцег Новог.

Позивамо грађане да се одазову инфо-сесијама и да кроз разговор и размјену информација са представницима надлежних институција и служби сазнају више о ризицима и заштити од пожара.

Пројекат „Пружање помоћи и превенција катастрофа у Црној Гори“, поред организације инфо-сесија, обухвата и постављање билборда, стручну обуку људства и набавку противпожарне опреме и средстава.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?