Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење о провјери стручног знања и практичног искуства за област хемије, заштите природе, заштите на раду - јунски рок

Објављено: 08.06.2018. 20:35 Аутор: Министарство правде

На основу члана 4 Правилника о начину и програму провјере стручног знања и практичног искуства за одређену област вјештачења („Службени лист ЦГ“, број 8/17), Министарство правде објављује

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

О ПРОВЈЕРИ СТРУЧНОГ ЗНАЊА И ПРАКТИЧНОГ ИСКУСТВА ЗА ОБЛАСТ ХЕМИЈЕ, ЗАШТИТА ПРИРОДЕ, ЗАШТИТА НА РАДУ 

Министарство правде организоваће писани дио провјере стручног знања и практичног искуства за област хемије, заштита природе, заштита на раду 28.6.2018. године, са почетком у 9 часова, у просторијама Министарства правде, за кандидате који су се пријавили на позив за постављење судских вјештака и који у складу са чланом 6 Закона о судским вјештацима („Службени лист ЦГ“, број 54/16) испуњавају услове за вршење вјештачења.

Провјера стручног знања и практичног искуства за област област хемије, заштита природе, заштита на раду, врши се у складу са Законом о судским вјештацима и Правилником о начину и програму провјере стручног знања и практичног искуства за одређену област вјештачења.

 

Контакт телефон: 020/407-519

Жиро рачун за уплату: 832-1132-02

Износ за уплату: 459.90 еура

 

 

Подгорица, 8. јуна 2018. године

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?