Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Утврђена листа невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву, односно потребну документацију на Конкурсу "ЗА ШКОЛЕ КОЈЕ СЕ ВОЛЕ"

Објављено: 08.06.2018. 21:26 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

У складу са ставом 2 члана 32г Закона о невладиним организацијама (“Службени лист ЦГ“, бр.39/11 и 37/17) Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018. години у области институционалног и ванинституционалног образовања – подобласт подршка основном образовању и васпитању за Конкурс под називом „ЗА ШКОЛЕ КОЈЕ СЕ ВОЛЕ“ објављује листу невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву, уз указивање на утврђене недостатке који се односе на пријаву, односно потребну документацију.

Невладина организација са поменуте листе је, у року од пет дана од дана објављивања листе, дужна да отклони утврђене недостатке, а у случају да се утврђени недостаци не отклоне у прописаном року, пријава се одбацује.

Табелу можете преузети овдје...За сколе које се воле-табела.xлс

ПР Служба Министарства просвјете

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?