Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Колашин: Претресом пронађени 21 штапин динамита, муниција и детонирајуће каписле

Објављено: 11.06.2018. 15:41 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Колашин су приликом претреса пронашли и одузели муницију, детонирајуће каписле и штапине динамита. Против осумњиченог је поднијета кривична пријава у редовном потупку због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ОБ Колашин су, 08.06.2018. године, поступајући на основу наредбе судије за истрагу Основног суда у Колашину, извршили претсреа стана и других просторија које користе В.В. (72) и Р.В. (29), оба из Колашина. Приликом претреса полицијски службеници су пронашли и одузели 72 комада муниције калибра 7,9мм, у илегалном посједу, 63 детонирајуће каписле и 21 штапин динамита – амонекса.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Колашину који је наложио да се против В.В. поднесе кривична пријава због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?