Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Претресом пронађено оружје и муниција у илегалном посједу, као и марихуана; против осумњиченог кривична пријава

Објављено: 14.06.2018. 20:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су, поступајући на основу оперативних сазнања, претресом пронашли и одузели двије ловачке пушке, ловачки карабин, пиштољ, стартни пиштољ, муницију и марихуану. Против осумњиченог лица поднијета је кривична пријава због постојања основане сумње да је починило кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ЦБ Бар су, располажући оперативним подацима, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Основног суда у Бару, извршили претрес породичне куће М.Ж. (40) из Бара. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели ловачку пушку тзв. бокерицу калибра 12x70, ловачку пушку марке „Застава М80“ калибра 12 мм, пиштољ марке „Берета“ калибра 9мм, ловачки карабин „Застава“ калибра 7x64, стартни пиштољ марке „Бруни Мод 92“ калибра 9мм, као и 37 комада муниције калибра 12мм и један карабински метак калибра 7x64, у илегалном посједу. Такође претресом је пронађена и биљна материја тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуна тежине 29,4 грама.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бару, који је наложио да се против М.Ж. поднесе кривична пријава у редовном поступку због основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја, док ће се у вези са пронађеном дрогом накнадно изјаснити.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?