Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Утврђена листа невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву, односно потребну документацију на Јавни конкурс „Подршка афирмацији пољопривредних производа на домаћем тржишту“

Објављено: 19.06.2018. 18:07 Аутор: МПРР

Листа за допуну документације.пдфНа основу 32г став 2 Закона о невладиним организацијама („Службени лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17) Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018. години у области пољопривреде и руралног развоја по Јавном конкурсу „Подршка афирмацији пољопривредних производа на домаћем тржишту“ објављује листу невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву, уз указивање на утврђене недостатке који се односе на пријаву, односно потребну документацију.

 

Невладина организација са листе је дужна да отклони утврђене недостатке у року од пет дана од дана објављивања листе, закључно са 26.06.2018. године. Уколико се утврђени недостаци не отклоне у прописаном року, пријава се одбацује.

 

Допуну пријаве послати искључиво поштом, препорученом пошиљком, на сљедећу адресу:

 

Министарство пољопривреде и руралног развоја

Римски трг 46, 81000 Подгорица

са напоменом: НЕ ОТВАРАТИ – Допуна пријаве на Јавни конкурс број: 320-788/18-1 под називом

„Подршка афирмацији пољопривредних производа на домаћем тржишту“

             

 

 

 

Листу можете преузети ОВДЈЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?