Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Округли столови поводом јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији

Објављено: 19.06.2018. 18:41 Аутор: МЈУ

Министарство јавне управе  организује округле столове поводом јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији.

Округли сто у Бијелом Пољу одржаће се 29. јуна 2018. године, са почетком у 11:00 часова, сала Скупштине Општине Бијело Поље за општине: Бијело Поље, Колашин, Мојковац, Беране, Петњица, Рожаје, Андријевица, Плав, Пљевља и Гусиње.

У Бару округли сто одржаће се 3. јула 2018. године, са почетком у 11:00 часова, Велика сала Скупштине Општине Бар за општине: Бар, Улцињ, Будва, Котор, Тиват и Херцег Нови.

Округли сто поводом јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији у Подгорици одржаће се 10. јула 2018. године, са почетком 11:00 часова, Стара зграда Владе (Пленарна сала): за Главни град – Подгорица, Пријестоницу Цетиње, општине Даниловград, Никшић, Шавник, Жабљак и Плужине.

Јавна расправа о тексту Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији почела је 1. јуна 2018. године, објављивањем јавног позива за учешће у расправи, текста Нацрта закона са образложењем и Програма јавне расправе на интернет страници Министарства јавне управе и порталу е – управе.

Министарство јавне управе позива заинтересовану јавност да присуствује округлим столовима о Нацрту закона и узме учешће у расправи у циљу давања доприноса на унапређењу текста Нацрта закон о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?